Lijkt het je leuk om je op maatschappelijk vlak te ontwikkelen, wil je ideeën in werkelijkheid brengen, of wil je praktijk- en werkervaring opdoen in een ‘real-life laboratorium’? Bij WIJS krijg je als student de mogelijkheid om je kennis, ideeën en talent om te zetten in actie voor Groningen. Daarbij krijg je de volledige vrijheid om activiteiten te ondernemen die de stad Groningen en haar wijken ten goede komen. Met uiteraard goede begeleiding waar dat nodig is. En de kers op de taart: je krijgt er vaak ook nog studiepunten voor.

Vanuit allerlei studierichtingen participeren studenten namens WIJS. Psychologie, sociale geografie en planologie, maar ook bedrijfskundige, economische en natuurkundige studies zijn goed vertegenwoordigd. Vanuit elke discipline is een bijdrage te bedenken! Enkele voorbeelden waar studenten nu mee bezig zijn:

Contact

Nieuwsgierig wat jij voor de stad kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een oriënterend gesprek en een goede kop koffie. Wij hopen je snel te zien in ons pand in winkelcentrum Paddepoel!

Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 10:00-17:00 geopend en op donderdagavond van 19:00-21:00.