Afstudeeropdrachten Sociaal werk (MWD/SPH)

Onderzoek naar de ervaringen van bewoners met de inzet van studenten in Groningen.

Een afstudeeronderzoek waarbij we graag willen laten onderzoeken wat bewoners nu vinden van de afgelopen anderhalf jaar van WIJS studenteninzet in Groningen. Zijn bewoners tevreden en voelen ze zich meer betrokken bij het studentenleven? Vind jij dit onderwerp interessant? Reageer dan zo snel mogelijk! Klik hieronder voor de volledige opdrachtomschrijving

Link naar afstudeeropdracht WIJS bewoners evaluatie onderzoek afstuderen MWD SPH

Onderzoek naar de “ideale” samenwerkingsvorm tussen WIJS en de Wij-teams in Groningen

Een afstudeeronderzoek naar welke mogelijkheden de WIJ-teams voor WIJS zien weggelegd en wat hiervoor ideale samenwerkingsvorm zijn.
Wil jij je inzetten voor WIJS en de WIJ-teams voor afstuderen, reageer zo snel mogelijk!

Link naar afstudeeropdracht samenwerking WIJS en WIJ teams

Onderzoek naar de ervaringen van bewoners na contact met studenten via WIJS

Een afstudeeronderzoek naar de ervaringen van bewoners ten opzichte van de studenten die voor een maatschappelijk project in contact zijn geweest met bewoners uit diverse wijken.

Link naar afstudeeropdracht Ervaringen van bewoners met studentinzet

Afstudeeropdrachten Toegepaste Psychologie

Evaluatie / ervaringen van leren uit de stad Groningen
Een afstudeeronderzoek naar ervaringen van leren uit de stad Groningen door studenten en hoe kan WIJS hier verder op inspelen?

Mediawijsheid
Een afstudeeronderzoek naar de impact van social media voor kinderen op basisscholen in de stad Groningen en hoe leraren hiermee om kunnen gaan.

Link naar overzicht afstudeeropdrachten Toegepaste Psychologie

Stage- en Afstudeervacatures Communicatie en Mediastiek

Stage Communicatie
Ben jij de stagiair waar het Floreshuis naar op zoek is in samenwerking met WIJS. Wil jij verdere handen en voeten geven aan het communicatieplan en dit uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou, reageer zo snel mogelijk wanneer je een opleiding volgt gericht op communicatie.


Afstudeeropdracht communicatiesteunpunt

Bij WIJS helpen we al bewoners met juridische of financiele vraagstukken, maar we willen in de toekomst onze dienstverlening naar bewoners uitbreiden naar communicatie. Het doel is om een steunpunt op te zetten waar bewoners hun initiatieven kunnen laten ondersteunen door het leveren van aantrekkelijke communicatieproducten. Help jij met het opzetten van dit communicatiesteunpunt en de bekendmaking hiervan onder Groningers? Reageer dan zo snel mogelijk!

Link naar Afstudeeropdracht WIJS communicatiesteunpunt

Communicatie Wijkbedrijf Selwerd

Ben je betrokken met de stad Groningen en lijkt het je leuk om bezig te gaan met burgerparticipatie? Wijkbedrijf Selwerd is op zoek naar iemand die hun bekendheid een boost kan geven, zodat meer mensen mee gaan denken met stedelijke en lokale vraagstukken.  Is dit onderwerp iets voor jou, reageer dan zo snel mogelijk! Klik hieronder voor de volledige vacature.

Link naar afstudeeropdracht Wijkbedrijf Selwerd

Communicatie en Social Media voor de Verenigbare Club

Heb jij affiniteit met sociale media en ben je betrokken met de stad Groningen? De verenigbare club is op zoek naar iemand die hun bekendheid een boost kan geven.  Is dit onderwerp iets voor jou, reageer dan zo snel mogelijk! Klik hieronder voor de volledige vacature.

Link naar Afstudeeropdracht de Verenigbare Club

Afstudeeropdracht Voeding en Diëtetiek

WIJS wil graag een gezondheidssteunpunt opzetten waar bewoners uit de wijk terecht kunnen voor allerlei vragen met betrekking tot gezondheid, waaronder ook gezonde voeding. Ben jij de student die gaat kijken op wat voor manier hier een effectieve invulling aan gegeven kan worden. Reageer dan snel! Klik hieronder voor de volledige vacaturetekst

 

Link naar afstudeeropdracht Voeding en Diëtetiek